Utställning! / Art Exhibition (had to google translate that)

Ska snart på en utställning på tändsticksområdet i Jkpg. Jag tänker ställa ut med några teckningar, bara för skojs skull. Det går att sälja sina verk där. Därför tänker jag sätta pris på mina alster, och saken är den att jag inte vet vad de har för värde. Därför ber jag er om hjälp, okej? Skriv i kommentarsfältet, så blir Rosi jätteglad!
 
Här kommer den första. Den är gjort på A3-papper och med ramen blir den typ 50x40 cm. 
 
Denna är gjort på A2, skiitstort papper, men ytan jag ritat på är bara lite större än ett A4-papper. Tänker klippa ut den och sätta på något fancy, färgat papper.
 
Denna teckning gjorde jag, poor lil Roso idag. Ja, storleken av A4 men på ett A2-papper. Hår är inte min grej, så jag tänkte bara ha den som en "mask". Kan bli rätt coolt ändå. Denna ska också klippas ut och sättas på ett finare papper. 
 
Translation.
I'm showing drawings at an art exhibition in Jkpg. I'll be able to sell the drawings if I want to, and therefore, I'm asking you about the value of these drawings. So.. what do you think? Leave me a comment and tell me! ♥
It's on the "Kommentarer"-button.
FYI, I'm putting a background on the two who currently don't have backgrounds at all. I'll come up with some fancy-colored paper.. I think.
Thank you! 
 
 
 
Drawings | |
Upp